توسعه تجاری و ایجاد فضای رقابتی از یک سو و نفوذ گسترده اینترنت در میان افراد جامعه از سوی دیگر سبب شده تا فضای مجازی به بستر مناسبی جهت برقراری ارتباط صاحبان مشاغل با مخاطبانشان تبدیل شود. از این رو بسیاری از مدیران رستوران ها با ایجاد وب سایت رستوران خود درصدد اطلاع رسانی و برقراری ارتباط با مخاطبان خود برآمده اند و تاثیرغیرقابل انکار آن را در گسترش مشتریان خود ملاحظه نموده اند، زیرا با این کار به راحتی محصولات خود را به بازدیدکنندگان معرفی کرده و آنها نیز میتواننداز طریق سایت رستوران اقدام به رزرو و یا سفارش غذای خود کرده و بدون اینکه در مسیرهای پرترافیک زمان خود را از دست بدهند با پرداخت آنلاین صورت حساب ، غذای خود را در درب منزل تحویل گیرند.

 

 

 

آیا می خواهید غذاهایتان  را از طریق سایت رستوران خود در اختیار مصرف کنندگان قرار دهید؟

 

در بسیاری از کشورها رستوران ها و کافه ها مشتریان خود را از طریق شبکه های اجتماعی بدست می آورند. یکی از شیوه های جالب بازاریابی رستوران ها در شبکه های مجازی ، قراردادن کدهای تخفیف می باشد که سعی در جذب بیشتر مشتری دارند گالری تصاویر درسایت رستوران بسیار مهم می باشد زیرا جذب مشتری از طریق تصاویر اشتها آور غذا کارآسان تری است.همچنین زیبایی و متناسب بودن رنگهای بکار برده شده در سایت رستوران ازمسائل حائز اهمیت می باشند.

 

آدرس کامل ترجیحا همراه با لینک نقشه گوگل و اطلاعات تماس بارستوران از جمله نکاتی هستند که در طراحی سایت رستوران باید رعایت شوند همچنین سازگاری با تمام مرورگرها، ایجاد باشگاه مشتریان و بهینه سازی برای موتورهای جستجو از جمله ویژگی های برجسته در طراحی سایت رستوران به شمار می روند. که ما با رعایت تمامی این موارد سایت رستوران شما را به بهترین شکل ممکن طراحی کرده و در اینرنت قرار می دهیم.

 

یکی از ویژگی هایی که در طراحی سایت رستوران باید آن را در نظر بگیریم، معرفی غذاهای رستوران و مواد استفاده شده در آن می باشد.

 

توضیحات کافی در مورد غذا های رستوران می تواند نظر مشتریان را به غذا های رستوران جلب نماید، حتی به معرفی مارک مواد استفاده شده مواد غذایی به کاربرده شده در غذا های رستوران نیز می توان در جلب نظر مشتریان تاثیر گذار باشد.

 

همچنین امکان رزور آنلاین رستوران برای روز و ساعتی خاص، از طریق وب سایت، می تواند از ویژگی های جالب توجه برای وب سایت یک رستوران باشد که باعث جذب مشتریان نسبت به رستوران ما شود.